Termék katalógus

 A mikrokamerás haj és fejbőrvizsgálat mára már pontos diagnosztikai eszköznek számít. Számos, a szervezeten belül lezajló. A változást, állapotot lehet megfigyelni a fejbőr, a haj, illetve a hajhagyma elváltozásain. Nagyon jó tükörképe szervezetünknek, akárcsak a léleknek a szem. Számos esetben derül fény a vizsgálatok során olyan problémára amelynek addig egyértelmű jelét nem tapasztaltuk a szervezetben. 

A kezelések egyszerűek, otthoni környezetben az előírás alapján elvégezhetőek. 


A kezelőszerek olyan speciális terápiás termékek, amely a hajas fejbőr és a haj egészségének helyreállítását szolgálják. Folyamatos, konzultációval, a vendégekkel együtt kísérjük figyelemmel a javulás menetét.
Dr. Nagy Spirulina kézkrém

Glicerines kézkrém, mindennapos használatra. Spirulina tartalmának köszönhetően sejtregeneráló hatású.

 Dr. Nagy Spirulina-protein pumpás 
Aminosavakká hidrolizált proteint tartalmaz. Fejbőrön és a hajszálra kifésülve is kiválóan hat. Kipótolja a hajszálszerkezeti rendellenességeket. Erős hidratáció hiány, irritáció, fejbőrhámlásos tüneteknél mindenképp az egyik kezelőanyagként válasszuk! Citosztatikus kezeléseket követően elsőkörös terméknek számít. A pumpás kiszerelésének köszönhetően, tökéletesen felvihető a hajszálakra és a fejbőrre.

Dr. Nagy Spirulina - mandorla hajfürdő
Biofizikai úton tisztító, tiszta vizet megkötő, hidratáló hajfürdő. 
A hydrolipid réteg egyensúly rendezésére kiválóan alkalmas. A spirulina alga jótékony hatását hozzáadva: olyan enzimeket, vitaminokat, tápanyagot vihetünk a fejbőrbe és a hajhagymához ami más termékcsaládban nem szerepel! 
Segít a fejbőr immunrendszerét visszaállítani, ezért erős hidratáció hiány, irritáció, fejbőrhámlásos problémák esetén javasoljuk! Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.
Dr. Nagy Gyereksampon
Ez a gyermekek számára készített gyengéd hajfürdő, a fejbőr természetes védőrétegének helyreállítására szolgál. Mandula és búzacsíra összetevőivel észrevétlenül gyógyítja a fejbőrt. Állati eredetű, PEG származékokat, ásványi olaj származékokat nem tartalmaz. Alkalmazása történhet töményen, vagy tetszőleges hígításban. Javasolt keverési arány, 5-10 ml hajfürdő 10-20 ml vízzel keverve.

 
Dr. Nagy Spirulina mandorla pakolás
Univerzális fejbőr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. Nagy mennyiségű vizet visz a fejbőr mélyebb rétegébe.
Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevője a spirulina alga sejtregeneráló képességével.


Dr. Nagy Spirulina Mandorla hajvégápoló
Kiváló hő és UV védő tulajdonságainak köszönhetően hajvasaláshoz is ajánljuk.
Vékony szálú, igénybevett hajra.
Magas fényű hatást kölcsönöz és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Lenkivonattal dúsított kozmetikum.
 

Dr. Nagy Fejbőrnyugtató olaj (előkezelő anyag) 

Összetétele: mandula, búzacsíra olaj, esszenciális zsírsavak, E -vitamin, antioxidáns, öregedés gátló. Bőrnyugtató és bőrfeszesítő, gyulladás gátló és fertőtlenítő tulajdonságú, magas kamilla tartalommal. A fejbőr gyulladásos (viszketéssel járó) megbetegedései esetén alkalmazzuk elsősorban, de fejbőr fiatalításra is kiváló.

Dr. Nagy Hormon Balance

Alkalmazása a kezelőlap alapján, mikrokamerás vizsgálatot követően!
 
 

Dr. Nagy Spirulina - Grassy pakolás
Ez a termék ötvözi a zsírosodás csökkentését és a hidratálást valamint a tápanyag bevitelt. Alkalmazása esetén gyorsan érhetünk el olyan változást a fejbőrön, melyet más szerek segítségével csak hosszú hetek alatt érhetnénk el. Nyugtatja a faggyúmirigyek működését és eközben nem szárítja ki a fejbőrt.
Minden haj- és fejbőrtípusra ajánlott. 
Composizione Igienica D (fejbőrnyugtató előkezelő anyag) 

Különösen hatékony, borókabogyó olajesszencia-tartalmának köszönhetően tisztító és lágyító hatást fejt ki a hajas fejbőr alsóbb rétegeiben is, ami elősegíti a fejbőr jobb oxigénellátását. 

Leoldja a megvastagodott keratin réteget, alkalmassá téve a fejbőrt a hatóanyagok felszívódására. Gyulladt fejbőr esetén alkalmazását nem javasoljuk. 

 

Fejbőrnyugtató olaj Olio Calmante (előkezelő anyag) 

Fejbőrnyugtató olaj Allantoin tartalmú gyulladáscsökkentő készítmény. A kezelések első lépéseként alkalmazzuk, amelyet hajfürdő használata követ. A fejbőr kellemetlen gyulladásával járó problémák esetén (pikkelysömör, zsíros fejbőrhámlás, stb.) elsőkörös termék.


 

Secchi Pakolás (kókusz pakolás)


Kókusz fejbőr-haj pakolás. Nagyon erős hidratáló készítmény, száraz, szőkített, töredezett hajra történő alkalmazása során, a haj visszanyeri fényét, rugalmasságát. Zsíros fejbőrre nem ajánljuk, mivel a nagy mennyiségben fejbőrre jutó vizet nem képes megkötni a hydrolipid réteg. Alkalmazása a kezelőlap alapján!Trattati (Mandula pakolás)

Univerzális fejbőr és hajpakolás, a hydrolipid réteg egyensúlyának rendezésére kiváló. (víz-lipid beállító hatás). Nagy mennyiségű vizet visz a fejbőr mélyebb rétegébe. Hidratáló képessége 80% körül van, mindezt úgy hogy nem zsírosítja, nem nehezíti el a hajat. Szinte minden terápiás kezelésnek fontos összetevője. Alkalmazása a kezelőlap alapján!

Caduta hajfürdő 

Kiváló hajhullás elleni készítmény. Akár mindennapos használatra. A hajhullások túlnyomó többségében olyan okok vannak a háttérben, amire nem is gondolnánk. A hajhullás megszüntetése mellett hosszú távon látja el a fejbőrt a haj növekedéséhez szükséges tápanyagokkal. Zsírosodást nem okoz. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 
 
 

Caduta ampulla 

Hajhullások kezelésénél a kezelések utolsó lépéseként alkalmazzuk. Növényi erjesztett alkoholban tartósított hatóanyagokat tartalmaz, összetevői között szerepel: foszfor, magnézium, kálium kakukkfű, hatását tekintve nyugtató, a hajszálfeszítő izom tónusát oldja ezzel szabaddá téve a faggyúmirigy kivezető csövet, a tüsző bejáratát, ezzel elősegítve a tápanyagok felszívódását. . Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. 
 

Caduta olajesszencia 


Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

Caduta + hajfürdő

Hölgyek esetében is termel a szervezet androgén hormont. Számos kutatás támasztja alá hogy a ritkuló területekről vett hajhagymák esetében kimutatható a megnövekedett 5 alfa reduktáz enzim és a DHT (átalakult tesztoszteron) mely a haj ritkulásáért is felelős lehet. Az enzim működésének a korlátozásával és egy megfelelő hajhullás elleni kezelés alkalmazásával ez,- a különösen a hölgyek számára kényelmetlen panasz,- megszüntethető. A CADUTA+ termékcsalád kifejezetten ennek a problémacsoportnak a kezelésére lett kifejlesztve. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 

Caduta+ ampulla 

Hölgyek esetében is termel a szervezet androgén hormont. Számos kutatás támasztja alá hogy a ritkuló területekről vett hajhagymák esetében kimutatható a megnövekedett 5 alfa reduktáz enzim és a DHT (átalakult tesztoszteron) mely a haj ritkulásáért is felelős lehet. Az enzim működésének a korlátozásával és egy megfelelő hajhullás elleni kezelés alkalmazásával ez,- a különösen a hölgyek számára kényelmetlen panasz,- megszüntethető. 

 A CADUTA+ termékcsalád kifejezetten ennek a problémacsoportnak a kezelésére lett kifejlesztve. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. Alkalmazása a kezelés utolsó lépéseként történik, a fejbőrbe masszírozva, nem öblítjük.


  AHA hajfürdő

Főként fejbőr fiatalító hatású, alpha -hydroxi savakat, hosszú szén láncú gyümölcssavakat tartalmaz mindenféle hajritkulásban hajhullásban javasolt, kiegészítve piros jelű termékeinkkel. A fejbőr öregedéskor elsőként választandó! NMF faktort tartalmaz (természetes vízmegkötő) a bőr felszínén levő természetes egyensúlyt kialakító hatóanyagokkal.

E vitamin vitamin tartalmú, antioxidáns, öregedés gátló! Hajnövesztő kezeléseknél alkalmazzuk. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 
 

Aha ampulla 

Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.
 
 
AHA + hafürdő
Az AHA sampon továbbfejlesztett változata. Zöldalmából (Uttwiler Spätlauber) kivont hegszöveti őssejt kultúrával dúsított készítmény. A növényi őssejtek eredményesen járulnak hozzá az emberi őssejtek élettartamának és vitalitásának növeléséhez. 
A hajtüszőben található alapsejteket táplálja, segíti az osztódásukat, így eredményezve a haj dúsulását. Az őssejtes terápiák régóta széles körben ismeretesek.
A hajfürdő keringésfokozó hatású, így használatánál ezt számításba kell venni. Erősen gyulladt, vértolulásos fejbőrön csak erős hígítással használható. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 
 
Aha + ampulla 
Hajnövesztő kezelések részeként használjuk. Hidratáló, fejbőr fiatalító, fejbőr regeneráló hatású. AHA gyümölcssav tartalmának köszönhetően az erős szerek közé tartozik, erős keringésfokozó hatású. Felszívódó képessége 85-90% körül van a bioenergetikai skálán. Alkalmazása nem jár zsírosodás növekedéssel. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük.

Grassi hajfürdő 
A fejbőr normáltól eltérő zsírosodásának kezelésére alkalmazható. Citromfű összetevőjének köszönhetően, nyugtatja a bőrt. Alkalmazása indokolt esetben javasolt, amikor valóban faggyútöbblet található a fejbőrön vagy csapzott, vizes hatású haj esetén. Alkalmazása akár naponta is történhet olyan munkát végző személyeknél, ahol a munkahely ártalmaként fokozott a zsírosodás. (szakács, pultos, éjszakai munka, stb). Összetevői között szerepelnek: Közönséges bojtorján, kislevelű hárs, (fertőtlenítő, nyugtató hatást fejt ki a faggyúmirigyre), kakukkfű, citromfű kivonatok. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. Grassi ampulla 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. Grassi olajesszencia 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.  


Forfora Secca hajfürdő
A Fejbőr hámlásával, gyulladásával járó problémák esetén alkalmazandó. Gombás, illetve egyéb rendellenes hámlás kezelésére elengedhetetlen terápiás szer. Bojtorján, borókabogyó, fehér nyírfa kéreg, izlandi zuzmó, borsmenta, allantoin, és levendula összetevőinek köszönhetően erős terápiás szernek minősül. Biofizikai úton tisztítja a fejbőrt. Használata során végre olyan megoldást kaphatunk az akár évek óta kezelt problémákra, amely nem csak pár napra szünteti meg a makacs tüneteket. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 
 
Forfora Secca ampulla 
Elsősorban gombás, fejbőrhámlással járó betegségek esetén javasoljuk. Pikkelysömör kezelésében is alkalmazható. Erős gombaölő hatású. Összetevői között megtalálható a kétlaki csalán, octopirox, izlandi zuzmó. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. 
 
Forfora Secca olajesszencia 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.


 
 Forfora Grassa hajfürdő
Sajnos mára már széles körben elterjedt, sokak által ismert zsíros korpa bakteriális fertőzés kezelésére használjuk. Erős tisztító és baktériumölő hatása miatt hatékonyan veszi fel a harcot a makacs fertőzéssel szemben. Folyamatos használata fenntartó kezelésnek is kiváló. Erős fertőzés esetén kiegészíthető egyéb kezelőszerekkel. Tartalmaz többek között ricinus communis magolaj, közönséges bojtorján, borókabogyó, nyírfa, izlandi zuzmó kivonatokat, búzacsíra protein összetevőkkel is rendelkezik. Védelmet biztosít a fejbőrt támadó egyéb élősködőkkel szemben is. Koncentrátum, ezért 2:1 arányban hígítani kell. 
 
Forfora Grassa ampulla 
Zsíros korpás fertőzés kezelésénél elengedhetetlen kezelőszer. Erős antibakteriális hatása miatt ilyen jellegű fertőzés kezelésénél elsőkörös termék. Erős faggyútöbblettel járó betegségek esetén is alkalmazható, erős tisztító hatása miatt. Önmagában nem alkalmazható, használatát megelőzi egy terápiás hajfürdő. A kezelés utolsó lépéseként alkalmazzuk, nem öblítjük. 
 
Forfora Grassa olajesszencia 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. 

Forfora Grassa pakolás 
Bakteriális fertőzés esetén és/vagy gyulladásban lévő fejbőr kezelésére alkalmazzuk. Természetes octopirox, Nyírfakéreg és fekete nadálytő kivonat tartalmának köszönhetően az egyik legerősebb gyulladáscsökkentő fejbőrpakolás. Alkalmazását meg kell hogy előzze egy terápiás hajfürdő alkalmazása. Gyulladt, hámló fejbőrön (pl: pikkelysömör) kezelésében az egyik fontos összetevő. Alkalmazása a kezelőlap alapján! 
 Forfora Secca PS pakolás 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.
  Caduta pakolás 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk. 
 
Proteines ampulla 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.

 
 

Grassi pakolás 
Vizsgálathoz kötött, személyre szabott kondíciókkal alkalmazzuk.  
Trattati (mandula) hajfürdő 
Mandula hajfürdő. A fejbőr víz-lipid réteg egyensúlyának rendezésére alkalmas elsőkörös termék. Hidratáló, vízmegkötő képessége főként a mandula összetevőnek köszönhető. Univerzális készítmény, minden hajtípusra, fejbőrre és korosztály számára alkalmas. A hajszál velőállományába szívódva hosszantartó hatást eredményez. Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.Secchi (kókusz) hajfürdő 
Kókusz hajfürdő. Nagyon erős hidratáló készítmény, száraz, göndör, töredezett hajra történő alkalmazása során, a haj visszanyeri fényét, rugalmasságát. A hajhagymába és a hajszálba szívódva a hajszál velőállományát hidratálja. Zsíros fejbőrre nem ajánljuk. Hígítva és töményen is egyaránt alkalmazható.

Extra erős hajhab 
Természetes összetevőkkel rendelkezik, kellő tartást biztosít a hajnak. Nem zsírosít, nem eredményez zsíros vizes hatást. 

Proteines hajhab 
A hajszálszerkezeti hiányosságokat pótolja ki, összetevői között szerepel az eredetileg a protein ampullába előállított protein is. A hajat nem nehezíti el, erős hidratáló. Fixáló hatása enyhe.
 
 
Extra erős hajlakk 
Valóban extra erős hajlakk. Fenyőgyanta és selyemprotein keverék az alapja, kifésülése csak másnap lehetséges, felszívódik maradéktalanul a hajszálba. Rendezvényekre, megjelenésre ajánljuk, ahol a hosszan tartó fix tartás az elvárás.
Dúsító hajlakk 
Volumennövelő hajlakk. Dús hatást eredményez. Fenyőgyanta és selyemprotein keverék az alapja. A gyantatartalom kevesebb mint az extra erős változatban.

 

 Tudjon meg többet a DR.NAGY termékcsaládról! :

 


TRICHOCENTER termékek:


PLUSZ +, Előkezelők, Hajfürdők, Olajesszenciák, Pakolások, Ampullák  

 

 

 
 
 
Mikrokamerás hajvizsgálat. Hajgyógyászat: fejbőr, hajritkulás, kopaszodás, hajhullás kezelése.
Trichocenter Hajgyógyász Stúdió